Peluza Sud 97 ia cu asalt Băileştiul. Câţi suporteri ai lui FC U vor fi prezenţi la meci!

Peluza Sud 97 susţine FC U Craiova la Băilesti. Elevii lui Nicolo Napoli şi Ovidiu Turcu vor disputa sâmbătă, de la ora 11:00, la Băileşti, partida cu Progresul din localitate, iar alb-albaştrii nici nu concep să nu câştige toate cele trei puncte.

La meciul care va avea loc în oraşul marelui Amza Pella îşi vor face prezenţa şi ultraşii din Peluza Sud 97 care vor susţine FC U Craiova 1948.

Însă sunt semnale că numărul suporterilor din Peluza Sud 97 la acest meci o să fie mult mai mare deoarece vor merge la Băileşti fani ai alb-albaştrilor din Bucureşti, Slatina, Motru, Vâlcea şi Craiova. Totodată nu este exclus ca în sectorul rezervat ultraşilor din Bănie să intre şi susţinători ai lui FC U Craiova din Băileşti. Însă ultraşii Ştiinţei pregătesc un spectacol de zile mari în tribune, iar jucătorii lui Nicolo Napoli sunt gata să le dedice încă de pe acum acestora victoria.

Meciul dintre Universitatea Craiova 1948 si Progresul Bailesti începe azi la ora 11:00 pe stadionul Progresul Din Bailesti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.