Razie de amploare organizată în Băilești de Serviciul Rutier

Toţi lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Băilești planificați în serviciu, lucrători din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Formaţiunea Rutieră Calafat, Formaţiunea Rutieră Segarcea, o grupă de intervenţie din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum şi lucrători de poliţie care au calitatea de poliţist rutier din cadrul Secţiilor de Poliţie Rurală nr. 6 Giubega şi nr. 8 Rast au participat la o amplă razie, în sistem integrat, în Băilești.

55 de polițiști, din care 21 de poliţie rutieră, 21 de ordine publică, un polițist din cadrul S.I.C.E., 4 din cadrul S.I.C., 6 luptători de la S.A.S. și 2 specialiști criminaliști au fost la acțiune și au controlat 318 autovehicule. Au fost aplicate 147 de sancțiuni contravenționale, din care 145 au fost la regimul circulaţiei rutiere ( alcool – 2, viteză -23, neacordare prioritate pietoni = 1, neportul centurii de siguranță – 35, alte abateri prevăzute de OUG 195/2002 – 84).

Valoarea totală a sancțiuni contravenționale aplicate afost de peste 63.000 lei.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere (2 pentru consum de alcool, 1 pentru depășirea vitezei, 1 pentru neacordare de prioritate unui auto, 1 pentru depăşire neregulamentară), iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase.

În cursul acestei acțiuni au polițiștii doljeni au legitimat 430 de persoane.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.