Scandal la spitalul din Baileşti. Un bărbat a agresat verbal doi poliţişti

Sursa: GDS

Marin Baboi, în vârstă de 47 de ani,  a fost reţinut pentru ultraj, după ce în urmă cu trei zile a agresat verbal doi poliţişti în incinta spitalului din Băileşti. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru ultraj.

Bărbatul de 47 de ani a mers la Spitalul din Băileşti cu o rudă bolnavă şi le-a cerut medicilor să fie tratată imediat. Doljeanul le-a adresat injurii cadrelor medicale pe motiv că nu au intervenit mult mai prompt.   Medicii de gardă au sunat imediat al 112, iar doi poliţişti locali s-au deplasat imediat la Spitalul din Băileşti.

La vederea acestora, doljeanul de 47 de ani i-a ameninţat cu acte de violenţă folosind un cuţit (briceag).

„Poliţiştii au intervenit şi l-au imobilizat pe bărbatul de 47 de ani, acestuia fiindu-i aplicată o sancţiune contravenţională de 1500 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice“,

a spus Amelia Barbu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Marin Baboi, în vârstă de 47 de ani, din Băileşti, a fost reţinut pentru ultraj, însă procurorii l-au plasat astăzi sub control judiciar.

Ulterior, la data de 26.07.2017, în urma analizării probatoriului cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești s-a dispus reținerea doljeanului de 47 de ani pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 ore pentru infracţiunile de ultraj asupra poliţiştilor locali, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de cuţit.

Astăzi, Marin B. va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.