Juniorii de la CSS și Băilești vor turneul semifinal 2 acasă

Progresul Băilești (antrenor Ioana Lupu) a câștigat grupa a doua din cadrul turneului semifinal 1, cu cinci victorii din cinci meciuri: scor 41-17 cu LPS „I. Balas Soter“, 32-22 cu CSS Călărași, 38-17, cu Școala Generală nr. 7 Timișoara, 35-16 cu LPS Satu Mare și 10-0 cu Gr. Șc. Petrolul Moreni.

bailesti-handbal

Echipa masculină de juniori 3 de la CSS Craiova s-a clasat pe locul trei la turneul semifinal 1 (grupa a treia) de la Onești, având același număr de puncte ca echipa de pe primul loc, LPS Iași, departajarea făcându-se la golaveraj. Oltenii, pregătiți de profesoara Daniela Pădeanu, au debutat cu stângul, fiind învinși de LPS Iași, cu scorul de 27-25, apoi au obținut patru victorii în partidele cu CS Axiopolis Cernavodă (scor 27-22), CSS 2 București (25-15), LPS Banatul Timișoara (24-12) și CS Dinamo Brașov (22-14).

Antrenoarea de la CSS a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivilor săi: „A fost un turneu plin de emoții și de dorința sportivilor mei de a câștiga meciurile. Copiii au fost motivați să se califice mai departe și am reușit acest lucru. Între 8 și 10 mai va fi turneul semifinal 2 și ne-am manifestat dorința să îl găzduim noi, la Craiova.

Am înțeles că și cei de la Băilești, care, de asemenea, s-au calificat, ar vrea să fie gazde. Se va stabili în zilele următoare cine va organiza turneul“. Lotul craiovean cuprinde jucătorii: Andrei Copos, Robert Mătușoiu, Mihnea Marinescu, Marius Budoiu, Mircea Pomacu, Mihai Păun, Mihai Pârvu , Raul Lazăr, Daniel Văduva, Sebastian Domnu, Radu Gheorghe, Alexandru Novac, Mihnea Știucă, Octavian Bornaz și Marian Surugiu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *