Secţia de Pompieri Băileşti pe locul 3 la ştafeta 4×100 de metri

Timp de două zile, joi şi vineri, s-a desfăşurat etapa a doua a „Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă”. Pompierii s-au întrecut în cadrul probelor deja consacrate – pista cu obstacole pe 100 de metri, scara de fereastră, ştafeta 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă –, probele desfăşurându-se pe echipe.

pompieri

La finalul celor două zile de întreceri, la pista cu obstacole locul I a fost ocupat de Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – de Secţia de Pompieri Craiova, iar locul al III-lea – de Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova. La proba scara la fereastră locul I l-a ocupat Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova, iar locul al III-lea – Secţia de Pompieri Craiova. La ştafeta 4×100 de metri, locul I l-a ocupat Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – Secţia de Pompieri Segarcea, iar pe locul al III-lea s-a clasat Secţia de Pompieri Băileşti. La realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pe locul I s-a clasat Secţia de Pompieri Segarcea, pe locul al II-lea – Detaşamentul 2 Pompieri Craiova, iar pe locul al III-lea – Secţia de Pompieri Craiova.

pompieri-1

Din toţi concurenţii se constituie Lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, care va participa la faza a III-a a concursurilor profesionale ale pompierilor care se va desfăşura la ISU Mehedinţi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *