Poliţişti înjuraţi şi ameninţaţi în spitalul din Bailesti de fiul unui şofer adus pentru alcoolemie: „Bă, vă omor, vă tai capul!“

Poliţiştii se aflau la Spitalul din Băileşti împreună cu un bărbat de 53 de ani pe care-l prinseseră beat la volan. Imediat după ce i s-au prelevat probe pentru stabilirea alcoolemiei în sânge, la spital a ajuns şi fiul şoferului care a început să-i batjocorească pe poliţişti.

Incidentul a avut loc pe data de 28 octombrie a.c. Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit pentru control, pe strada Panduri, din Băileşti, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din localitate.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

„La spital s-a prezentat şi fiul persoanei în cauză, în vârstă de 22 de ani, care a început să aibă un comportament agresiv, proferând injurii şi lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale”,

se arată într-u comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.