S-a întors din Italia cu o armă letală!

Vorbim despre un tânăr în vârstă de 20 de ani din Băileşti. Acesta a revenit din Italia pentru că voia să se răzbune pe câţiva prieteni mai vechi.

Nu a apucat să-și ducă planul la bun sfârșit. A fost arestat preventiv după ce polițiștii au avut mai multe indicii că bărbatul era hotărâtă să ucidă.

Recent, tânărul a avut o altercație cu un grup de cetăţeni români. N-a vrut să rămână deloc dator așa că a trecut la fapte mari.

Până să revină în țară, acesta şi-a procurat un pistol şi aproape 20 de cartuşe. Nici nu a ajuns bine acasă că pe firul poveștii au intrat oamenii legii.

Aceștia s-au deplasat la domiciliul tânărului acolo unde au descoperit arma.

„Era hotărât să ucidă. Altfel de ce să aducă acasă o astfel de armă, o armă letală.

Din câte am înţeles de la câţiva apropiaţi de-ai lui, dorea să regleze nişte conturi, am auzit că a fost scandal mare în Italia.

L-au bătut, a fost vorba probabil şi de ceva bani la mijloc. Nu ştiu, zvonuri sunt multe. Cert e că arma a luat-o hotărât să se răzbune”,

a declarat oamenilor legii unul dintre vecinii băiatului, potrivit Adevărul.

„În urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui tânăr de 20 ani, din Băileşti, poliţiştii au găsit o armă letală, un încărcător aferent armei în care se aflau patru cartuşe, iar într-un portofel au fost găsite alte 15 cartuşe.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul nu figurează ca deţinător legal de arme şi muniţii.

Lasă un răspuns