Despre Radio Băilești Oltenia – 100 % Oltenesc

Radio Băilești este printre puținele posturi de radio ce emit online care difuzează muzică de petrecere, lăutarească, bănațeană și mai ales populară. Este recomandat să-l asculți la o petrecere, atunci când te întâlnești cu oltenii tăi la un pahar de zaibăr, (de ce nu?!) sau… ori de câte ori îți este dor de ai tăi, îți este dor de …Băilești.

Radio Băilești Oltenia vă aduce muzica de petrecere în casele dumneavoastră, oriunde v-ați afla prin intermediul internetului. Am luat naștere pe data de 14 noiembrie 2013, iar începând cu 2 decembrie 2013 am lansat site-ul radiobailesti.ro. Deocamdată Radio Băilești Oltenia se recepționează doar pe internet, urmând ca acest proiect să se concretizeze și să putem emite în eter, in orașul Băilești din județul Dolj. Deocamdată Radio Băilești Oltenia este un radio non-profit, nu conține publicitate.

CĂUTĂM COLABORATORI

Dacă eşti pasionat(ă) să scrii, eşti optimist(ă), ai mereu ceva de spus, ai mult umor dar îi tratezi pe cei din jur cu seriozitate, vrei să te implici şi să contribui la construirea unei lumi pozitive!

Poţi contribui la Știrilie Radio Băilești Oltenia cu un articol pe săptămână, 2 pe lună sau cu 10 articole pe zi, alegerea este a ta în funcţie de timpul pe care îl ai si intamplarile din orasul tau, Bailesti. Poţi scrie numai ştiri sau poţi pune şi câte un articol (text, video). Dacă eşti foarte bun(ă), în timp, poţi deveni editor senior şi atunci vei trece la o altă etapă.

Pentru a intra în echipa de editori Știrile Radio Băilești Oltenia trimite-ne pe mail (contact @ radiobailesti.ro) câteva cuvinte despre tine, un număr de telefon la care poţi fi găsit(ă), care sunt motivele pentru care vrei să ni te alături. Convinge-ne să te luăm în echipă trimiţându-ne un exemplu de ştire scrisă de către tine personal! Noi verificăm cu atenţie şi seriozitate fiecare cerere venită.

Nu mai sta pe gânduri, scrie-ne şi te aşteptăm în echipă!