Băileştiul poate fi străbătut acum prin Google Street View

Băileştiul poate fi străbătut acum prin Google Street View. Aplicaţia lansată de Google şi-a extins acoperirea pentru România cu peste 40 de mii de kilometri.

Image Hosted by ImageShack.us

Aplicaţia Google Street View poate fi accesată, gratuit din orice browser de internet. E nevoie doar de o conexiune bună pentru ca fotografiile să se încarce cât mai repede.
Astfel, oricine poate face o scurtă călătorie virtuală.
Image Hosted by ImageShack.us

Pentru principalele obiective turistice aplicaţia dispune şi de o serie de fotografii din interior.
Image Hosted by ImageShack.us

Aplicaţia are şi utilizări practice. Poţi căuta o adresă într-un cartier sau poţi chiar stabili un punct de reper pentru o întâlnire.

Image Hosted by ImageShack.us

Mai jos m-am plimbat prin Băilești, virtual și ca un simplu turist am făcut câteva poze… Le găsiți aici sau puteți să accesați meniul de mai sus, Galerie Foto.

3 Responses

 1. catalin spune:

  în zona gării este un prac, unul din proiectele fostului primar Negreț. Mai există acel parc? Sau a fost folosit vreodată? Se duce cineva în acel parc? Sau din motive orgolioase, odată cu venirea noului primar, a fost lăsat în paragină.

  Oricum, la ora actuală, Băileștiul, centru, arată groaznic. Noroc că sunt zilele Băileștiului peste câteva luni și sunt obligați să termine o parte din lucrări.

 2. rasteanu spune:

  ai dreptate desi se platesc aceleasi impozite pe strada victoriei ca si in centru in zona garii nu s-a facut curatenie(maturat s-au cioplit iarba) de mai bine de 3 luni,unde sint cei ce primesc ajutoare sociale sau nu are cine-i mobiliza?

 3. ionescu spune:

  Bailestiul sa insemne oare numai centrul?.Unde sunt fotografiile de pe strazile marginase?cu peisajul pitoresc vizavi de gara de pe meseriasi?.

Lasă un răspuns