Autogara din Băilești

Mare v-a fost mirarea când ați citit ca in Bailesti exista o autogara. Explicatia este ca Bailestiul nu are de zeci de ani o autogara, cel puțin una funcțională. Datorita faptului ca CFR a limitat numărul trenurilor care vin sau pleacă din Bailesti au apărut diverse firme de transport care fac legătura dintre Bailesti si satele de lângă Bailesti sau CraiovaimageAceste microbuze, autobuze si-au creat propria autogara (ilegală) in fata magazinului Profi din Bailesti. Cum cererea foarte mare a bailestenilor a crescut de la an la an s-a ajuns ca de la un microbuz sa fie mai mult de 10 care tranzitează Băileștiul de câteva ori pe zi si opresc in parcarea din fata magazinului Profi. De cele mai multe ori aceste microbuze care sunt utile pentru locuitorii din Bailesti sunt blocate sau blochează mașinile din parcarea Profi.

S-a ajuns la o situație destul de delicata, deoarece persoanele care urca sau coboară din microbuze li se pune viața in pericol pentru ca șoferii, neavând unde sa parcheze opresc in mijlocul drumului.image

Poliția din Bailesti trece cu vederea aceste aspecte pentru ca, daca ar sta „la panda”, deși nu e cazul, ar „distruge” aceste firme de transport călători de care Băileștenii au foarte mare nevoie. Daca n-ar fi aceste firme, greu s-ar mai ajunge din Bailesti in Craiova sau in satele vecine.image

Întrebarea noastră este daca Primăria din Bailesti a observat acesta problema, o problema ce tine nu doar de confortul bailestenilor, ci si de siguranta lor.

O sa existe persoane care o sa ne acuze ca facem campanie electorală, dar ținem sa va reamintim ca Radio Bailesti Oltenia nu susține pe nimeni, doar ajuta eventualii candidați la primăria Bailesti sa rezolve problemele reale cu care se confrunta locuitorii din orașul lui Nea Marin (cum ne mai place noua sa zicem).

2 Responses

  1. Aura spune:

    Nu ati gasit alta stire mai buna decat asta.Eu va inteleg perfect dar ganditi.va ca sunt si ei oameni si castiga un ban ptr familiile lor.De ce oare nu ne mai suporta nici D.zeu ?”de buni ce suntem la suflet”.terminarati toate stiirile din Bailesti si asta mai ramasese nupublicata.

  2. Amza Primar spune:

    „cacateii” care aud tot ,vad tot , se vor duce acum la pistritu sa-i „raporteze” : sefu, sefu ! ia-uite ca va face ala ! hai sa-l muscam ! –din dos !

Lasă un răspuns