Bătrână jefuită în Parcul Tineretului din Băileşti

batrana jefuitaUn minor de 16 ani, din Băileşti, a ajuns în arestul IPJ Dolj, joi seara, reţinut pentru 24 de ore, după ce poliţiştii au stabilit că este autorul a două furturi şi a unei tâlhării.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, pe 17 mai a.c. în jurul orei 19.45, Ioana C., de 78 de ani, din Băileşti, a reclamat faptul că, în timp ce se afla în parcul Tineretului din localitate, un tânăr necunoscut i-a rupt lănţişorul de la gât şi s-a făcut nevăzut.

Poliţiştii au demarat cercetările, reuşind identificarea făptuitorul în persoana lui Cătălin R., de 16 ani, din municipiul Băileşti. Prin extinderea cercetărilor poliţiştii din Băileşti au stabilit faptul că acesta, pe 19 iunie a.c. a sustras, din gestiunea unui magazin din localitate unde a pătruns prin efracţie, suma de 6500 lei.

De asemenea, în sarcina acestuia s-a mai reţinut o infracţiune de furt, constând în aceea că, pe 21 iunie a.c., aflându-se în piaţa agroalimentară Băileşti, a sustras din autoturismul Nicoliţei T., de 52 de ani, din Calafat, 450 lei şi un telefon mobil.

„În urma analizarii probatoriului administrat în cauză de poliţişti, faţă de suspect s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind introdus în arestul Inspectoratului”, a precizat agent şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de Presă al IPJ Dolj.

Lasă un răspuns