Beat şi fără permis de conducere pe drumurile publice

Poliţişti din cadrul Formaţiunii de Ordine Publică a Poliţiei Municipiului Băileşti , fiind în serviciul de patrulare pe strada Lt. Becherescu, din localitate, l-au depistat ieri pe un bărbat de 43 de ani, din Băileşti, care, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un alt localnic, de 39 de ani, care se deplasa regulamentar, rezultând avarierea uşoară a celor două autoturisme.
Autorul accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Băileşti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
De asemenea, în urma verificări lor efectuate de către poliţişti s-a stabilit şi faptul că acesta nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie de autovehicule.
Poliţiştii au întocmit, pe numele „şoferului” de ocazie dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere auto, respectiv conducere a unui autovehicul de către o persoana avand o concentrație alcoolică în sânge mai mare decât limita legală.

Lasă un răspuns