Filmări: nunți, botezuri, evenimente speciale în Băilești

În filmările noastre nu vei vedea flori si ghirlande acoperind ecranul. Nu ne dorim sa iți luăm ochii cu diverse aranjamente, inele rasucite, inimioare zburătoare, texte colorate si efecte peste efecte. Te invităm să observi in clipurile noastre zâmbete, reala bucurie, situatii comice, elemente filmate si editate îngrijit și elegant. Pentru noi este important zâmbetul tău și fericirea de a retrăi peste timp emoția acelor momente.Timpul nu este targetul nostru ci calitatea filmului ale carui scene vor ramâne cu atât mai vii și mai emoționante cu cât anii vor trece peste ele.

filmari_hd_nuntiPentru că acordăm importanța majoră calitații video, încercăm sa ținem pasul cu evoluția tehnologică și folosim aparatură profesională de ultima generație.

 Suntem deschiși la propunerile tale și incercăm să le punem în practică cu profesionalism și răbdare. Colaborăm direct și discret cu tine pe intreaga desfașurare a evenimentului dar și la postprocesarea materialului.

Filmarea este FULL HD, se livrează pe discuri Blu-Ray, și include filmul nunții tale. Ai citit bine, va ieși un film cu nunta ta, ci nu un videoclip (muzică pe imagini cum ai văzut la prieteni).

Prețul pentru cetățenii orașului Băilești (trebuie să dovedești că ai rude de gradul întâi) este de 250 de euro. Prețul pentru toți ceilalți este de 450 de euro.