Filmări: nunți, botezuri, evenimente speciale în Băilești

În filmările noastre nu vei vedea flori si ghirlande acoperind ecranul. Nu ne dorim sa iți luăm ochii cu diverse aranjamente, inele rasucite, inimioare zburătoare, texte colorate si efecte peste efecte. Te invităm să observi in clipurile noastre zâmbete, reala bucurie, situatii comice, elemente filmate si editate îngrijit și elegant. Pentru noi este important zâmbetul tău și fericirea de a retrăi peste timp emoția acelor momente.Timpul nu este targetul nostru ci calitatea filmului ale carui scene vor ramâne cu atât mai vii și mai emoționante cu cât anii vor trece peste ele.

filmari_hd_nuntiPentru că acordăm importanța majoră calitații video, încercăm sa ținem pasul cu evoluția tehnologică și folosim aparatură profesională de ultima generație.

 Suntem deschiși la propunerile tale și incercăm să le punem în practică cu profesionalism și răbdare. Colaborăm direct și discret cu tine pe intreaga desfașurare a evenimentului dar și la postprocesarea materialului.

Filmarea este FULL HD, se livrează pe discuri Blu-Ray, și include filmul nunții tale. Ai citit bine, va ieși un film cu nunta ta, ci nu un videoclip (muzică pe imagini cum ai văzut la prieteni).

Prețul pentru cetățenii orașului Băilești (trebuie să dovedești că ai rude de gradul întâi) este de 250 de euro. Prețul pentru toți ceilalți este de 450 de euro.

10 comentarii la „Filmări: nunți, botezuri, evenimente speciale în Băilești

 • 7 iulie 2013 la 20:06
  Permalink

  Prețul nu are TVA, pentru că nu este firmă, este persoană fizică. Dacă trebuie, se dă și bon fiscal. Euro se calculează după cotația bnr din acea zi.

  Răspunde
 • 29 iulie 2013 la 22:31
  Permalink

  de obicei se filmează cu sony nx 5. Cu dslr se pot lua doar câteva cadre dar nicidecum pentru o filmare.

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 9:12
  Permalink

  la un eveniment, nunta, sa zicem, cate ore de filmare se realizeaza, la ce pret. De asemenea, fotografiatul cat costa, sau un pachet integral, ce contine, la ce pret???

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 10:20
  Permalink

  Oferta de mai sus este doar pentru filmare ci nu pentru poze. Orele de filmare sunt nelimitate, aș putea spune. Se poate filma și 8, 10 ore depinde de nunta dvs. La o nuntă normală se filmează vreo 5 ore. Prețul este specificat mai sus.

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 12:47
  Permalink

  Curios este faptul ca daca filmati atat de mult, respectiv 8 – 10 ore, materialul se da brut, sau se monteaza??? Stiu ca asta se face cam greu, asta daca vrem sa iese bine. La Timisoara, un verisor, i s-a filmat nunta cu DSLR uri, 2 camere, materialul final a fost cam o ora, o ora si ceva, cred, la o calitate asunetului si a imaginii de neinchipuit, montajul durand o luna siu jumatate, iar pretul a fost pe la 1000 de euro. Intreb deoarece vreau sa stiu dinainte ce calitate oferiti, la ce pret. Dupa cum ati observat sunt de principiul putin si frumos, 8-10 ore fiind imposibil de vizionat, iar de montat cred ca ar dura luni intregi, nu ma pricep, banuiesc, doar!

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 13:37
  Permalink

  Filmam cat este nevoie, ce este important, etc. montajul final este de aproximativ 1h30m. Montajul final arata exact ca un film, totul pe racord, ambiante etc. De fapt asta vindem. Filmul nuntii tale.

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 14:31
  Permalink

  ok, am inteles.
  As vrea sa vizionez un material filmat, montat de dumneavoastra, aveti postat undeva, eventual ne putem intalni sa-mi aratati un material facut de dumneavoastra???

  Răspunde
 • 30 iulie 2013 la 14:34
  Permalink

  v-am trimis un mail. Discuția o putem continua pe mail.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *