Ascultă Live Radio Băilești Oltenia

Radio Băilești este printre puținele posturi de radio ce emit online care difuzează muzică de petrecere, lăutarească, bănațeană și mai ales populară.


 

 

11 Responses

 1. Emilian spune:

  Felicitări, super radio Băilești!

 2. ion tatia spune:

  Radio Bailesti, un radio de ascultat la orice ora. Merge foarte bine pe toate aplicatiile..Pe telefon merge foarte bine pe tunein radio… felicitari!

 3. Natalia spune:

  Nu merge nici site-ul nici in aplicatia radio Romania (user studio )

 4. Moldovan spune:

  Super nota 10 bravo

 5. Sooooper post de radio pe inima ROMÂNULUI!!!

 6. Ionut spune:

  Bravo ! Felicitări din … Craiova ! În mașină ascultam pe aplicația onlineradiobox, am observat ca nu mai funcționează și acum am intrat de acasă sa văd de ce. Am găsit acest site, sper sa funcționeze și în mașină când sunt prin zone fără semnal puternic. Bafta multa !!!

 7. Dorel ghenea spune:

  Foarte frumos .Bravo bailesteni va salut din germania

 8. Tuca Claudiu spune:

  Streamingul nu merge pe niciun player audio

  • RadioBailesti spune:

   Radio Băilești se poate asculta doar pe aceasta pagină începand cu 2022. Audiție plăcută și La mulți ani!

   • Tuca Claudiu spune:

    La mulți ani și toate gândurile de bine!

    Păcat că nu mai putem folosi streamingul pe un audio player, fiindcă redarea numai pe web, presupune să ai o conexiune de internet bună și stabilă, deci fiind tot timpul în deplasare, semnalul de internet nu poate fi tot timpul cu viteza adecvată unei pagini de web, pe când redarea cu un pls (48 kps in format aac, cum l-aveați), pe un audio player, chiar dacă nu ai viteza cerută de o pagină web, rămâne în cache și nu pierzi fluxul de ascultare.

    • RadioBailesti spune:

     acest player este conceput pentru exact ce ati spus mai sus. Se comporta mai bine (adica in zonele fara semnal) decat un player nativ de pe o aplicatie web.

     Inainte sa il alegem l-am testat in toate aceste situatii spuse de dvs. Pe viitor cand vom avea buget vom dezvolta si o aplicatie IOS/Android.

Lasă un răspuns