Se pregăteşte un festival de baloane cu aer cald la Băileşti?

Târgul de Turism al Olteniei, organizat între 18-20 martie, la Centrul Multifuncţional Craiova ne va surprinde cu prezenţa unui balon cu aer cald ce va fi expus în parcarea centrului expoziţional. Artizanul acestei prezenţe inedite este Alex Covaciu, inginer mecanic de profesie, pasionat de sporturi extreme.balon-cu-aer-cald

Balonul cu aer cald este confecţionat din nylon şi are 30 de metri înălţime. Prin comparaţie, cam cât un bloc cu 11 etaje. Pe perioada târgului, vizitatorii vor putea vedea din balon panorama oraşului. Se vor efectua ridicări pe verticală până la aproximativ 100 de metri înălţime. Alex Covaciu a mărturisit că interesul este foarte mare, iar pentru prima zi s-au ocupat aproape toate locurile disponibile. Planurile curajosului temerar nu se opresc cu prezenţa la Târgul de Turism al Olteniei.

Acesta doreşte organizarea unui festival al baloanelor cu aer cald, anul acesta, la Băileşti. Acest gen de aventură este destul de dezvoltat în Europa şi atrage o mulţime de turişti în zonele unde se desfăşoară. În România este un singur festival al baloanelor cu aer cald, la Câmpul Cetăţii, lângă Târgu Mureş.

Lasă un răspuns