Supermarket Bailesti

S.C.LEGABRIS.S.R.L a fost infiintata in primavara anului 1994 .
Initial a activat in domeniul comertului pe piata locala. Ulterior observand lipsa unui depozit engross asemenea de pe piata locala aceasta a activat in consecinta conform cu dinamica potentialului pietei precum si gradul de segmentare al acesteia.
Prin intermediul unui management eficient si o strategie de crestere a activitatii de piata, departamentul de marketing alaturi de managerul firmei au reusit sa promoveze firma in tot judetul Dolj, devenind astfel distribuitor al Coca-Cola si BRAU UNION.

CONTACT
office@legabris.ro

tel : 0251.311.555 fax : 0251.311.555
Str. Victoriei. Nr. 97 – 99, Bailesti, Dolj.

3 comentarii la „Supermarket Bailesti

 • 7 iulie 2013 la 18:36
  Permalink

  Acelasi tip de societate adusa de revolutie dezvoltata pe exploatarea angajatilor care primesc un salariu de mizerie,fara drept la zile libere,obligati sa munceasac peste program.Ar trebui sa la fie rusine,atunci cand ei isi petrec concediile in strainatate si angajatul nu are dreptul la 1 zi libera.Sper sa vina timpul sa dea socoteala la tot ce au furat orasului asta.

  Răspunde
 • 7 iulie 2013 la 20:09
  Permalink

  Ionescu, stai puțin, că așa este peste tot. În toate multinaționalele așa se lucrează. Doar 2 zile libere pe lună și dacă le ai și pe acelea. Dacă nu îți convine, poți să îți dai demisia. Nimeni nu te țină cu forța. Iar dacă ai face-o ai să realizezi că sunt încă 10 persoane care vor să-ți ocupe postul, deci… mai gândește-te.

  Răspunde
 • 7 iulie 2013 la 22:28
  Permalink

  Asa este in Romania,in tarile civilizate se platesc si 15min.ramase peste program.
  Normal trebuie respectat un contract de munca.E vorba de demnitate, de respect fata de munca si fata de ce-l ce munceste cinstit.Majoritate multinationalelor care au decat 2 zile libere pe luna,au facut greseala sa angajeze „sefi” romani.Suntem vanduti la toate nivelurile,fara sindicate,fara politie,fara itm.

  Răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *