Accident mortal de circulație în Băilești

O femeie de 65 de ani, din Băilești, a murit, ieri seară, după ce a fost lovită de o mașină pe strada Independenței, din localitate.

Polițiștii din Băileşti au fost sesizați, de un tânăr de 20 de ani, din localitate, că, fost implicat într-un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că, un autoturism condus de tânăr ar fi accidentat o femeie de 65 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis.

În urma evenimentului rutier, femeia a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul Băileşti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ulterior, din păcate, în timpul transferului către un spital din Municipiul Craiova, pentru continuarea investigațiilor medicale, femeia a decedat.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cauzei decesului.

 

Lasă un răspuns