Autoturism mistuit de flăcări la marginea comunei Siliştea Crucii

Masina-in-flacariLucrătorii Postului de Poliţie Siliştea Crucii au fost sesizaţi azi noapte prin SNUAU 112 despre faptul că la marginea comunei Siliştea Crucii arde un autoturism. La faţa locului s-au  deplasat lucrătorii postului de poliţie care au constatat că aspectele sesizate se confirmă, autoturismul fiind identificat pe DJ 561 I, Siliştea Crucii – Boureni.

Din cercetări s-a stabilit că la autoturismul proprietatea lui V. Aurelian, de 40 de ani, din comuna Cioroiaşi, Dolj, a izbucnit un incendiu  în timp ce era condus pe drumul respectiv de către  V. Marian, de 34 de ani,  din aceeași localitate. Pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii din cadrul ISU Dolj-Secţia Băileşti, care au stabilit drept cauza de producere a incendiului un scurt circuit la instalaţia electrică, autoturismul fiind distrus în proporţie de 100%.
De asemenea, s-a stabilit faptul că V. Marian nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie şi fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie de 0,50 mg/l  alcool pur în aerul  expirat, fapt pentru care  a fost condus  la Spitalul Municipiului Băileşti unde i  s-au recoltat probe biologice.  În cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns