Băiat de 14 ani, reţinut pentru furt

Un minor de 14 ani bănuit de comiterea mai multor fapte de furt a fost reţinut ieri pentru 24 de ore. Poliţiştii craioveni cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Băileşti au stabilit, în urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, faptul că L. M., de 14 ani, din Băileşti a sustras un portofel cu suma de 450 de lei aparţinând unei femei aflată într-un cabinet medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.catusebailesti

Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că minorul a sustras, dintr-un restaurant din municipiul Craiova, un laptop și 5 sticle cu whisky, a căror valoare depăşeşte suma de 3.000 lei, totodată, fiind bănuit de comiterea a încă patru furturi comise în Craiova.
Cel în cauză a fost prezentat la IML Craiova unde specialiştii au constatat că minorul avea discernământul format în perioada comiterii furturilor.

Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunerea de arestare preventivă.

Lasă un răspuns