Băiat de 17 ani din Bailesti, 8 infracţiuni de furt calificat

În cursul zilei de ieri, poliţiştii din Băileşti, în  urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat un tânăr de 17 ani, din Băileşti care în noaptea de 05 spre 06 septembrie, a comis 3 furturi din societăţi comerciale din municipiul Băileşti.

catusebailesti

Mai exact, în noaptea respectivă, în jurul orei 02:45,  poliţiştii din Băileşti au fost sesizaţi de D. Mădălina, în vârstă de 33 de ani, din localitate, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei societăţi comerciale din Băilești, forţând sistemul de închidere al uşii de la intrare şi din interior au sustras o sumă de bani.
Poliţiştii au stabilit faptul că în aceeaşi noapte, persoane necunoscute au pătruns tot prin forțarea sistemului de închidere de la uşile ale altor două magazine situate pe aceeași  stradă, aparținând  lui  V. Mihail, de 40  de ani, şi R. Bruno, de 25 ani, de unde au sustras de asemenea sume de bani.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat autorul în persoana lui M. I, de 17 ani din Băileşti,  în sarcina căruia, prin extinderea cercetărilor, s-a reţinut faptul că în perioada aprilie – septembrie 2014, a săvârșit 8 infracţiuni de furt calificat şi 4 infracţiuni de tentativă de furt calificat din societăţi comerciale din municipiul Băileşti.
Totodată, s-a stabilit faptul că, M. I, imediat după comiterea faptelor părăsea localitatea, venea în Craiova, unde valorifica bunurile la persoane necunoscute, revenind la diferite intervale de timp pentru a comite alte fapte fără a trece pe  la domiciliul său.

Cercetările continuă faţă de acesta, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Lasă un răspuns