Băileştenii apără onoarea Doljului

Jucătorii de la CSM Progresul Băileşti (în tricouri galbene) au obţinut victorii concludente în Bănie (Foto: Traian Mitrache)

bailesteni handbal

Echipa masculină de juniori 3 de la CSM Progresul Băileşti s-a calificat la turneul final, după ce a câştigat cu victorii pe linie turneul semifinal 2 de la Craiova. Cealaltă reprezentantă a Doljului, CSS Craiova, a ratat accederea între cele mai bune opt echipe din campionat. Nici junioarele 3 de la HCM Craiova, gazdele turneului semifinal 2, nu s-au calificat la turneul final.
Timp de trei zile, Sala Polivalentă şi Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ din Craiova au găzduit turnee semifinale din cadrul Campionatului Naţional de de handbal, juniori 3.
Echipa masculină CSM Progresul Băileşti a câştigat cu victorii pe linie turneul semifinal 2 din sala „Ion Constantinescu“ şi alături de Potaissa Turda va merge la turneul final. Echipa-gazdă, CSS Craiova (antrenor Daniela Pădeanu), s-a oprit în această fază a competiţiei, după ce a înregistrat o victorie şi două înfrângeri, în timp ce CS Brazi a ocupat locul patru.

Lasă un răspuns