Bailesti: Impact mortal între un Audi şi o căruţă

Accident mortal între Galiciuica și Bailesti

Un tânăr de 28 de ani a murit astăzi după ce a intrat cu mașina într-o căruță. Impactul cu calul a fost cel care i-a adus sfârșitul. Accidentul s-a petrecut pe drumul județean 561 D, care leagă localitatea Galiciuica de Băilești. În urma impactului, alte trei persoane au fost rănite.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=mn5zlLjiAPc[/tube]

Pompierii doljeni intervin cu mai multe ambulanţe SMURD la un accident rutier grav produs între localităţile doljene Băileşti şi Galiciuca.
La locul accidentului a fost trimis şi elicopterul SMURD, iar din primele informaţii oferite de ISU Dolj, accidentul rutier s-a soldat cu patru victime, două dintre ele fiind încarcerate.

bailestiaccident

În urma primelor cercetări făcute de poliţiştii de la rutieră, s-a stabilit că un autoturism Audi înmatriculat în Bulgaria a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal o căruţă în care se aflau doi bărbaţi. În urma impactului, şoferul autorismului Audi a decedat pe loc, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă şi cele două persoane din căruţă au fost rănite şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.
Poliţiştii doljeni continuă cercetările pentru a stabili motivul pentru care autoturismul a intrat pe contrasens.

Lasă un răspuns