Bărbat din Băilești, reținut după ce a furat un câine de rasă

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Băileşti, a fost reținut, marți, fiind acuzat că a furat un câine, rasa Dog de Bordeaux.

În dimineaţa zilei de 20 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Podari, cu privire la faptul că, în noaptea de 17 spre18 iunie, persoane necunoscute i-ar fi sustras un câine rasa Dog de Bordeaux, în valoare de aproximativ 5.000 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti au fost identificaţi doi bărbaţi, de 26 şi 36 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la audieri. De asemenea, câinele a fost recuperat şi restituit proprietarului.

„În baza probatoriului administrat, bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, arată IPJ Dolj.

Lasă un răspuns