Bărbat tâlhărit de un tânăr de 19 ani şi de un minor

Poliţiştii din Băileşti au dispus, luni, reţinerea unui tânăr de 19 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Oamenii legii au stabilit că suspectul, care era însoţit de un minor de 11 ani, a tâlhărit un bărbat de 64 de ani. Acesta din urmă a fost bătut şi deposedat de bicicletă şi de un telefonul mobil.

Potrivit oamenilor legii, în cursul zilei de luni, victima a sesizat că a fost tâlhărită în apropierea municipiului Băileşti. Este vorba de un bărbat de 64 de ani, care locuieşte fără forme legale în comuna Poiana Mare.

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au fost sesizaţi de un bărbat de 64 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara, care locuieste fără forme legale în comuna Poiana Mare, despre la faptul că două persoane l-au deposedat de bicicletă și telefon în timp ce se deplasa către comuna Seaca de Cîmp.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul, care se deplasa cu bicicleta în extravilanul municipiului Băilești pe un drum agricol, către comuna Seaca de Cîmp, ar fi fost fost abordat de doi tineri care prin amenințări i-ar fi solicitat să le înmâneze bunurile avute asupra sa. Întrucât bărbatul nu s-a conformat solicitărilor acestora, cei doi tineri l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de telefonul mobil şi de bicicletă,

au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Reprezentanţii IPJ Dolj au mai explicat că, în urma cercetărilor, au fost identificaţi un tânăr de 19 ani şi un minor de 11 ani, din Băileşti, suspectaţi de comiterea faptei. Asupra celor doi au fost găsite bunurile sustrase şi au fost înapoiate persoanei vătămate.

Ulterior, tânărul de 19 ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Tot luni, suspectul a fost dus în arestul IPJ Dolj. Tânărul de 19 ani urma să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns