Băut și fără permis, la plimbare cu mașina prin Băilești

Seara trecută, la ora 23:10, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești au depistat un bărbat, de 46 ani, din municipiul Băilești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gabroveni, din localitate, băut și fără permis.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, spun reprezentanții IPJ Dolj, în urma verificărilor efectuate, în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere.

Totodată, în autoturism a mai fost legitimat un tânăr, de 21 de ani, din localitate, bănuit că i-ar fi încredinţat autoturismul bărbatului pentru a fi condus pe drumurile publice.

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe şi încredinţarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere sau se află sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive”, arată IPJ Dolj.

Lasă un răspuns