Captură de țigări de contrabandă, la Băilești. Două persoane au fost reținute

În urma a 5 percheziții domiciliare desfășurate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au indisponibilizat aproximativ 7.500 de pachete de țigări provenite din contrabandă.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești, au efectuat 5 percheziții domiciliare în localitățile Galiciuica și Băilești, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Astfel, în urma activităților desfășurate, la un imobil din Băilești, polițiștii doljeni au găsit 7.490 de pachete de țigări, care nu aveau aplicate timbre de marcaj fiscal.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, având în vedere probatoriul administrat în acest caz, polițiștii de la economic au reținut pentru 24 de ore doi bărbați de 33 și 56 de ani, ambii din Municipiul Băilești, aceștia fiind bănuiți de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

În cursul acestei zile, cei doi urmează să fie prezentați unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești, Secției 6 Poliție Rurală Giubega, precum și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj.

Lasă un răspuns