Condamnat pentru tâlhărie în Italia, prins la Băileşti

Poliţiştii doljeni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Băileşti, condamnat în Italia pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Bărbatul era căutat în baza unui mandat de arestare în vederea extrădarii emis de autorităţile italiene.

Potrivit oamenilor legii, persoana căutată de autorităţile din Italia a fost depistat în municipiul Băileşti, în cursul zilei de marţi.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri și polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au localizat şi prins, pe raza municipiului Băileşti, un bărbat de 32 de ani, din localitate, faţă de care autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, în vederea extrădării. Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani 3 luni si 27 zile închisoare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat, a infracţiunii de tâlhărie”,

au precizat oamenii legii.

Tot marţi, bărbatul a fost escortat de poliţişti la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pentru 24 ore.

În cursul zilei de ieri, doljeanul de 32 de ani a fost dus la Curtea de Apel Craiova cu propunere de confirmare a mandatului, în vederea extrădării. Instanţa a amânat judecarea cauzei până pe data de 9 noiembrie, pentru traducerea mandatului de arestare în limba română.

 

Lasă un răspuns