Contrabandist de ţigări după gratii

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au introdus astăzi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliție Dolj, pe bază de ordonanţă de reţinere, un tânăr de 21 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de contrabandă.
Polițiștii au efectuat, în baza mandatului de percheziție emis de magistrați, o percheziție domiciliară, în municipiul Băilești, județul Dolj, la locuința lui B. Ionuţ, de 21 de ani, din Băileşti.contrabandist bailesti tigariAstfel, în urma percheziţii domiciliare polițiștii au identificat peste 30.000 tigarete, diverse mărci, care nu aveau aplicat timbru fiscal românesc.
Țigările netimbrate au fost predate Direcţiei Regionale Vamale Craiova în vederea calculării prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului.
Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj, urmând ca mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns