Cristian Mitroi, din Băilești şi-a pierdut viaţa în incendiul de la Colectiv

Încă o victimă a incendiului produs în 30 octombrie în clubul Colectiv, Cristian Mitroi (30 de ani), şi-a pierdut viaţa luni într-un spital din Marea Britanie, numărul persoanelor decedate în această tragedie ajungând astfel la 63.cristian-mitroi

Tânărul era internat într-o clinică din Marea Britanie, unde fusese transferat în 8 noiembrie. După incendiul din 30 octombrie, Cristian Mitroi a stat internat aproximativ o săptămână la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare critică, având arsuri pe cap, spate şi mâini, dar şi arsuri de căi respiratorii.

Cristian Mitroi împlinise 30 de ani în 31 iulie, era din Băileşti, judeţul Dolj, dar locuia de mai mulţi ani în Bucureşti. De câţiva ani, Cristian Mitroi era artist grafic, fiind cunoscut în mediul artistic sub numele de Gold Midas. Desenele, ilustraţiile, pozele, logo-urile, site-urile şi interfeţele grafice pe care le-a realizat, unele dintre ele pentru unul dintre cele mai mari magazine online, sunt prezentate pe site-ul GoldMidas.eu. Acesta se prezenta pe blogul său ca fiind pasionat de grafică digitală şi desen, având studii de specialitate în domeniul informaticii economice şi marketingului online.

Lasă un răspuns