Doi bărbați din Băilești, reținuți pentru agresiune și distrugere

Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești au reţinut, pentru 24 de ore, doi bărbați de 27 și 23 de ani, ambii din localitate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare, violare de domiciliu și distrugere. Aceştia vor fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propunerea adoptării unei măsuri preventive.

În cursul zilei de 02 septembrie a.c., în jurul orei 16:40, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Băilești, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic.

Totul duce spre o telenovelă …

Astfel, reclamantul spune că,  în timp ce se afla pe strada “Victoriei”, din localitate, în urma unui conflict spontan,  l-ar fi agresat fizic pe un alt tânăr de 23 de ani, din municipiul Băilești, acesta din urmă adresându-i amenințări și, totodată, spărgându-i geamul autoturismului, cu un obiect contondent.

Iniţial, s-a crezut că a fost instituită pacea, dar departe de aşa ceva. Conflictul a continuat între cei doi  şi nu s-au potolit, intrând şi în gospodăria altcuiva.

“De asemenea, tot în cursul zilei de 02 septembrie a.c., cei doi ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței unui bărbat, din municipiul Băilești, unde s-ar fi agresat reciproc, distrugând o masă din plastic. În urma probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de poliţişti, pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. În cursul zilei de 3 septembrie, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea luării unei măsuri preventive”,

au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Cei doi au fost reținuți de poliţişti, pentru 24 de ore. Au fost introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Duminică vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Băilești în vederea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns