Doi tineri din Băileşti i-au promis unui bătrân că îl duc acasă cu maşina, însă i-au furat banii şi l-au aruncat pe câmp

Doi tineri din Băileşti i-au promis unui bătrân că îl duc acasă cu maşina, însă pe drum i-au furat banii scoşi de la bancă şi apoi l-au aruncat pe un câmp.

Bătrânul în vârstă de 90 de ani, din comuna Galicea Mare, a mers la bancă pentru a scoate o sumă de bani, însă a fost observat de cei doi tineri din Băileşti.

Astfel, cei doi i-au promis bătrânului că îl vor duce acasă cu maşina, însă pe drum i-au furat banii scoşi de la bancă, respectiv 25.000 de lei, iar apoi l-au aruncat pe un câmp de la marginea localităţii Băileşti.

„Astfel, din cercetările efectuate s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, bătrânul a retras de la o agenţie bancară, din municipiul Băileşti, suma de 25.000 de lei, ocazie cu care a fost acostat de doi tineri, pe care nu-i cunoştea, care i-ar fi promis că-l vor duce la locuinţa sa din comuna Galicea Mare.

Profitând de starea de vădită vulnerabilitate a bătrânului, cei doi l-au transportat cu un autoturism în afara localităţii Băileşti, unde, i-ar fi sustras suma de bani şi l-au abandonat pe un câmp.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti au fost identificaţi cei doi tineri, cu vârstele de 18 şi 30 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei, întreaga sumă de bani fiind recuperată şi restituită persoanei vătămate”, se arată într-o informare a IPJ Dolj.

Lasă un răspuns