Dosar penal pentru că vindea încălţăminte contrafăcută în Băilești

Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce ieri a fost surprins de jandarmi în timp ce vindea  încălţăminte sport contrafăcută. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, ieri, un echipaj mobil de jandarmi, aflat în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Băileşti, s-a sesizat cu privire la faptul că o persoană oferea spre comercializare articole sport ce păreau a fi contrafăcute.

Astfel, în jurul orei 22.30, jandarmii l-au depistat, pe strada Victoriei din localitate, pe un tânăr de 29 de ani, din judeţul Giurgiu, care oferea spre comercializare articole de încălţăminte sport cu însemnul mărcii înregistrate Puma, fără declaraţie de conformitate a mărcii înregistrate. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. Marfa în valoare de aproximativ 500 lei a fost ridicată în vederea continuării verificărilor.

În Băilești nu e prima dată când cineva vinde îmbrăcăminte contrafăcută. În urmă cu câteva luni un alt bărbat a fost prins în Băilești pentru aceeași infracțiune.

Lasă un răspuns