Drumul catre Bailesti blocat

Aproximativ 30 de autoturisme sunt blocate pe câteva drumuri din judeţul Dolj, iar autorităţile acţionează pentru deblocarea drumurilor cu probleme.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj anunţă că, la ora 14.00, situaţia drumurilor din judeţul Dolj se prezintă astfel:

masini-inzapezite

– În Comuna Galicea Mare, pe DJ 561G, între localităţile Băileşti şi Galicea Mare sunt 4 autoturisme înzăpezite. Pentru siruaţia din această zonă a fost anunţat primarul, iar în prezent se lucrează cu două tractoare cu lamă şi un buldoexcavator cu lamă pentru deblocarea drumului.
– În Comuna Galiciuica, pe DJ 561 D, un autoturism este înzăpezit şi se acţionează cu un tractor cu lama şi o rabă cu lamă.

De asemenea, mai multe autoturisme au rămas blocate în nămeți pe drumurile din Dolj, iar pompierii doljeni și drumarii au intervenit pentru scoaterea lor. La ora 17.30, 36 de autoturisme erau încă blocate pe mai multe drumuri din județul Dolj. Cele mai multe au fost blocate între Cioroiași și Siliștea Crucii, dar și între Băilești și Calafat și Dăbuleni-Ocolna-Amărăşti.

Lasă un răspuns