Editor Stiri Radio Bailesti Oltenia

Eşti pasionat(ă) să scrii, eşti optimist(ă), ai mereu ceva de spus, ai mult umor dar îi tratezi pe cei din jur cu seriozitate, vrei să te implici şi să contribui la construirea unei comunități online? Nu mai sta pe gânduri, scrie-ne şi te aşteptăm în echipă!

Radio-Bailesti-logoPoţi contribui la Stirilie Radio Bailesti Oltenia cu un articol pe săptămână, 2 pe lună sau cu 10 articole pe zi, alegerea este a ta în funcţie de timpul pe care îl ai si intamplarile din orasul tau, Bailesti. Poţi scrie numai ştiri sau poţi pune şi câte un articol (text, video). Dacă eşti foarte bun(ă), în timp, poţi deveni editor senior şi atunci vei trece la o altă etapă.

Pentru a intra în echipa de editori Stirile Radio Bailesti Oltenia trimite-ne pe mail (contact@ radiobailesti.ro) câteva cuvinte despre tine, un număr de telefon la care poţi fi găsit(ă), care sunt motivele pentru care vrei să ni te alături. Convinge-ne să te luăm în echipă trimiţându-ne un exemplu de ştire scrisă de către tine personal! Noi verificăm cu atenţie şi seriozitate fiecare cerere venită.

 

Lasă un răspuns