Familie bătută într-un bar din Giubega

Doi bărbaţi, unul din Băileşti şi altul din localitatea doljeană Giubega, sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe după ce au bătut două femei şi doi bărbaţi, sâmbătă noapte, într-un bar din comuna Giubega.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, scandalul a pornit după ce două persoane, un tânăr de 27 de ani şi altul de 34 de ani, au încercat să achite nota de plată în euro. Pentru că au fost refuzaţi de patronul barului din Giubega, Gigi Catană, cei doi l-au lovit pe cumnatul patronului, Marian Miu, iar după ce au ieşit din local şi-au vărsat nervii şi pe soţia şi pe cumnata lui Catană, Angela Catană şi Alina Miu. Întreg scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere ale barului administrat de familia Catană, iar în imagini se vede cum unul dintre agresori îl loveşte pe Miu, după care ies din local. Afară însă, acelaşi agresor o loveşte pe patroană şi pe sora acesteia, iar când soţii femeilor le sar în apărare, agresorii îi lovesc în mod repetat cu pumnii, după care se retrag.
Poliţiştii doljeni au precizat pentru Gazeta de Sud că cei doi agresori au fost identificaţi ca fiind Lucian Tuţă, de 27 de ani, din Giubega, şi Mihăiţă Bădin, de 34 de ani, din Băileşti. După scandal, poliţiştii au ridicat înregistrările camerelor de supraveghere şi au întocmit pe numele celor doi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Oamenii legii au mai precizat că cele patru persoane lovite de Bădin şi Tuţă au depus plângeri împotriva acestora.
„Am fost sesizaţi despre producerea unei altercaţii, au fost identificaţi agresorii, respectiv doi bărbaţi, unul din Giubega şi unul din Băileşti, cu vârste de 27, respectiv 34 de ani. Aceştia sunt cercetaţi pentru loviri şi alte violenţe. Trebuie spus că nici o persoană implicată în această altercaţie nu a necesitat intervenţie medicală“, a precizat inspector-principal Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
De asemenea, patronul barului a fost amendat de poliţişti cu suma de 3.000 de lei pentru că nu a asigurat paza barului cu personal specializat.

1 Response

  1. activenews spune:

    Ce manifestari de civilizatie…

Lasă un răspuns