Incident la Galicea Mare: o candidată la CJ, agresată

galicea mare accident

Sursa foto: craiovaforum

Reprezentanții PSD Dolj au depus, duminică seara, o plângere la postul de poliție din comuna Galicea Mare, în urma unui incident provocat de reprezentanți ai PNL din localitate, incident în urma căruia doi membri ai formațiunii social-democrate ar fi fost agresați.

Reprezentanții PNL ar fi devenit agresivi și l-ar fi urmărit pe candidatul social-democrat și pe cei doi membri PSD care îl însoțeau până la autoturismul acestora. Candidatul PSD a reușit să se refugieze în autovehicul, în timp ce însoțitorii săi au fost agresați de către reprezentanții Partidului Național Liberal. În momentul în care a vrut sa plece, candidata a lovit câteva masini parcate în zonă.

”Evenimentul a survenit în condițiile în care unul dintre candidații PSD la o funcție de consilier județean a remarcat faptul că în secția de votare nr. 349 din comuna Galicea Mare erau expuse materiale electorale cu însemnele PNL, aspect pe care l-a reclamant într-o sesizare adresată Biroului Electoral de Circumscripție din localitate. Totodată, reprezentantul PSD a solicitat ca materialele menționate să fie îndepărtate din incinta secției, pentru respectarea prevederilor legale. Pe fondul discuțiilor în contradictoriu care au urmat depunerii sesizării, a fost alertată Poliția, prin numărul unic pentru apeluri de urgență, un echipaj sosind în scurt timp la fața locului”, au anunțat reprezentanții PSD.

Trei persoane, o femeie și doi bărbați, sunt audiate în acest moment la sediul postului de poliție pentru verificarea celor susținute de persoana care a depus plângerea”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Lasă un răspuns