Injunghiat in parcul din Bailesti

Un bărbat de 40 de ani, din Băilești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza mandatului emis sâmbătă, pe numele său, de judecătorii Tribunalului Dolj pentru tentativă de omor. Victimă i-a căzut concubinul nepoatei sale, pe care l-a înjunghiat după un scandal petrecut într-un părculeț din Băilești.

cutit

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, polițiștii din Băilești au fost anunțați, joi seara, în jurul orei 23.00, că într-un părculeț din municipiul Băilești s-a produs o altercație în urma căreia un tânăr a fost înjunghiat în spate. Oamenii legii au ajuns la locul faptei, au constatat că victima este Lucian Papaie, de 23 de ani, din localitate, care prezenta o plagă tăiată în spate și l-au dus la spital pentru îngrijiri medicale.

Au fost anunțați și procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, sub coordonarea cărora a fost demarată ancheta. Din cercetările efectuate s-a stabilit că victima, Lucian Papaie, în timp ce se afla în părculeț, a avut un conflict cu tatăl concubinei sale, Mirel Sărdar, de 41 de ani. La un moment dat și-a făcut apariția la locul scandalului și fratele lui Mirel, Ștefan Sărdar, de 40 de ani, care a intervenit în conflict, a scos un cuțit și l-a lovit pe Papaie în spate.

Medicii legiști au constatat, în urma examinării victimei, că rana suferită i-a pus în primejdie viața, astfel că, în cursul zilei de vineri procurorii și polițiștii l-au reținut pe autor pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Dolj. Sâmbătă, Ștefan Sărdar a fost prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis propunerea și a emis pe numele bărbatului mandat de arestare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor: „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Sărdar Ştefan, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 23.05.2015 şi până la data de 21.06.2015, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu din 23.05.2015”, se arată în încheierea de ședință a instanței. În aceeași zi, inculpatul a contestat hotărârea Tribunalului, contestația sa urmând să se judece la Curtea de Apel Craiova.

Lasă un răspuns