Juniorii de la CSS și Băilești vor turneul semifinal 2 acasă

Progresul Băilești (antrenor Ioana Lupu) a câștigat grupa a doua din cadrul turneului semifinal 1, cu cinci victorii din cinci meciuri: scor 41-17 cu LPS „I. Balas Soter“, 32-22 cu CSS Călărași, 38-17, cu Școala Generală nr. 7 Timișoara, 35-16 cu LPS Satu Mare și 10-0 cu Gr. Șc. Petrolul Moreni.

bailesti-handbal

Echipa masculină de juniori 3 de la CSS Craiova s-a clasat pe locul trei la turneul semifinal 1 (grupa a treia) de la Onești, având același număr de puncte ca echipa de pe primul loc, LPS Iași, departajarea făcându-se la golaveraj. Oltenii, pregătiți de profesoara Daniela Pădeanu, au debutat cu stângul, fiind învinși de LPS Iași, cu scorul de 27-25, apoi au obținut patru victorii în partidele cu CS Axiopolis Cernavodă (scor 27-22), CSS 2 București (25-15), LPS Banatul Timișoara (24-12) și CS Dinamo Brașov (22-14).

Antrenoarea de la CSS a avut numai cuvinte de laudă la adresa sportivilor săi: „A fost un turneu plin de emoții și de dorința sportivilor mei de a câștiga meciurile. Copiii au fost motivați să se califice mai departe și am reușit acest lucru. Între 8 și 10 mai va fi turneul semifinal 2 și ne-am manifestat dorința să îl găzduim noi, la Craiova.

Am înțeles că și cei de la Băilești, care, de asemenea, s-au calificat, ar vrea să fie gazde. Se va stabili în zilele următoare cine va organiza turneul“. Lotul craiovean cuprinde jucătorii: Andrei Copos, Robert Mătușoiu, Mihnea Marinescu, Marius Budoiu, Mircea Pomacu, Mihai Păun, Mihai Pârvu , Raul Lazăr, Daniel Văduva, Sebastian Domnu, Radu Gheorghe, Alexandru Novac, Mihnea Știucă, Octavian Bornaz și Marian Surugiu.

Lasă un răspuns