Liceul Teoretic «Mihai Viteazul» din Băileşti a împlinit 58 de ani de existenţă

Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Băileşti a sărbătorit de pe 28 mai şi până astăzi împlinirea a 58 de ani de existenţă. Pentru a marca zilele liceului, mai multe activităţi s-au desfăşurat pe parcursul zilelelor trecute printre care, mese rotunde, simpozioane, expoziţie de materiale reciclabile, expoziţie de desen la care au luat parte atât elevii cât şi cadrele didactice.
Momentul deosebit al evenimentului l-a constituit reuniunea foştilor dascăli ai liceului, în număr de 20. Foştii profesori au fost distinşi de către directorul liceului, Leonard Tică cu câte o plachetă omagială personalizată.1-liceul-teoretic-mihai-viteazul-din-bailesti-a-implinit-58-de-ani-de-existenta

“Acesta a fost un moment unic şi emoţionant, oamenii au venit cu emoţie şi cu ochii umeziţi la eveniment”, a spus Leonard Tică, directorul liceului Teoretic“Mihai Viteazul” din Băileşti.
Ieri-seară, a avut loc festivitatea de premiere a elevilor olimpici, recompensaţi pentru meritele sale cu cărţi, dar şi cu diplome din partea instituţiei de învăţământ. De asemenea, a avut loc şi un spectacol artistic “Dans, cântec şi teatru” la Casa de Cultură “Amza Pellea” susţinut de către elevi.
Evenimentul va culmina astăzi cu o sesiune de referate şi compuneri în cadrul proiectului “Şcoala Mea” dar şi o sesiune de face-painting realizată de Silvia Cismaru, profesoară la Liceul Teoretic“Mihai Viteazul” din Băileşti. În plus, tot astăzi, copiii se vor întrece în concursuri sportive; tenis de masă, role.
La încheierea serii, elevii vor petrece la Balul Absolvenţilor.

Lasă un răspuns