Mesaje pe Facebook!

Mai jos am postat un mesaj pe care l-am primit pe facebook. Cine a scris acest mesaj are dreptate sau nu?

„Dragi băileșteni,
Știți cumva ce șanse avem astăzi să facem un duș?
În dorința de a afla raspunsul la această întrebare am facut o tură prin oraș și am chestionat toate cunoștințele pe care le-am întâlnit. Uimire! Nu am găsit absolut nici o persoană care să poată măcar aproxima ora la care ne-am putea bucura de beneficiale unui scăldat în adevăratul sens al cuvântului. Să vă mai spun că prin bucătărie se adună teancuri de vase? Hmm… unii cred că ar considera pretențiile mele exagerate, deci mă abțin.
Lăsând ironia la o parte, personal sunt contrariată de lipsa de respect cu care suntem tratați. În orice altă țară – mai mult sau mai puțin civilizată – contribuabilii sunt anunțați anticipat care este programul în care va vi sistată furnizarea apei, sau a gazelor, sau a curentului. Este o chestiune de respect față de persoanele care plătesc serviciille unei companii.
În urma anchetei pe care am întreprins-o am constatat că majoritatea băileștenilor sunt resemnați. Consideră că asta e, nu pot face nimic și acceptă acest tratament umilitor. Aș fi curioasă dacă mai există persoane care gândesc ca mine… Poate reușim totuși să îndreptăm orășelul ăsta către civilizație.”

 

Lasă un răspuns