O persoană a murit și două au fost rănite la Băilești, după ce au fost lovite de o mașină care a intrat pe trotuar

Incidentul a avut loc, miercuri, 10 aprilie, pe strada Victoria din municipiul Băilești, județul Dolj, după ce șoferul unei mașini ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, lovind în plin trei femei.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier în municipiul Băileşti.

Potrivit IPJ Dolj, un bărbat de 59 de ani, din Băilești, conducea un autoturism pe strada Victoriei. Din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. El a pătruns pe trotuar unde a accidentat trei femei cu vârstele cuprinse între 57 și 75 de ani.

În urma evenimentului rutier, din nefericire, femeia de 75 de ani a decedat, celelalte două femei necesitând îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Lasă un răspuns