Peste 100 000 ţigarete descoperite de poliţişti într-o autoutilitară

Poliţiştii l-au introdus în arestul inspectoratului, noaptea trecută, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe Cristian Bădină, de 34 de ani, din Băileşti, Dolj acesta fiind suspectat de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dolj şi ofiţeri specialişti ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Dolj, Cristian Bădină a fost depistat în timp ce conducea o autoutilitară, pe Calea Dunării din Craiova, în care se aflau 5000 pachete ţigări fără timbru de marcaj.

Din investigaţii a rezultat faptul că bărbatul urma să comercializeze cele 100 000 ţigarete, în valoare totală de 38 000 lei, în diferite locaţii din judeţul Dolj. Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi cel în cauză să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, autoutilitară folosită la comiterea faptei fiind indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns