Prins cu cocaină în maşină, în Băileşti

Un bărbat de 31 de ani, din Băileşti, a fost prins de poliţie în timp ce avea cocaină în maşină.

Sâmbătă, 26 noiembrie, ora 17.30, în cadrul unei acțiuni Blitz, polițiști ai Poliției Municipiului Băilești, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier Dolj și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au oprit, pentru control, un autoturism ce circula pe strada Gabroveni, din municipiul Băilești.

La volanul autouturismului a fost legitimat un tânăr, de 31 de ani, din localitate. Cu ocazia controlului efectuat în autoturism, în torpedou, au fost identificate 10 biluțe, confecționate artizanal, din folie de plastic. Acestea conțineau o substanță pulbere de culoare albă, iar în scrumiera autoturismului au fost găsite alte două biluțe ce conțineau aceeași substanță.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ,. Acesta le-a spus polițiștilor că în acele biluțe se află cocaină.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Obiectele găsite cu ocazia controlului autoturismului vor fi înaintate structurii competente pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns