Sărbătoarea Zaibărului și a Prazului, la Băilești

Timp de trei zile (12-15 octombrie 2023), Piaţa Civică a municipiului a găzduit expoziţii culinare tradiţionale, spectacole artistice de bună calitate, cu artişti de renume.

În ultima zi, organizatorii au pregătit o serie de surprize pentru  pentru vizitatori: o expoziției cu produse tradiționale, concursul „Zaibarul”, Festivalul minihandbal masculin, spectacolul „Atenție se cântă”.

Gurmanzii se pot bucura de un festin cu produse tradiționale, cărnuri, brânzeturi și afumături dar și deserturi spectaculoase, turtă dulce, plăcinte, înghețată, produse apicole și bio, clătite, gogoși și multe altele, numai bune de gustat în cadrul festivalului sau de luat acasă.

Adevărate expoziţii cu produse culinare tradiţionale, standuri cu produse agricole de sezon atrag atenţia băileştenilor. Se detaşează standul comunei Ghidici ca de fiecare dată, prin diversitatea şi calitatea produselor oferite. Programele artistice, din zilele precedente, dar şi cel programat astăzi satisfac toate gusturile.

Pe scena din Piaţa Civică vor susține, în această seară, recitaluri artiștii: Loredana Șotea, Olguța Berbec, Remus Novac, Aza, Compact. Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii.

Lasă un răspuns