Şase craioveni, plecaţi la furat în Băileşti, au fost prinşi

Lucrători ai Poliţiei Băileşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 57 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, mai multe persoane, au pătruns în locuinţa vecinei sale, de unde au sustras o sumă de bani, după care au plecat cu un autoturism.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă şi s-au constituit filtre pe raza de competenţă, ocazie cu care a fost oprit în trafic, de către lucrătorii Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast, un autoturism condus de Dorin Rotaru, de 60 de ani, şofer taxi, din Craiova. De asemenea, în autoturism poliţiştii i-au identificat şi pe Velcu Craioveanca, de 57 de ani, Miclescu Mirela, de 33 de ani, Poenaru Maria, de 43 de ani, Sărdaru Denisa, de 28 de ani, Velcu Claudia, de 44 de ani şi Anuţa Dorin, de 28 de ani, şofer taxi, toţi din Craiova.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce persoana vătămată se afla la o vecină, Sărdaru Denisa şi Poenaru Maria au pătruns pe poarta de acces a imobilului, lăsată neasigurată, iar dintr-o cameră au sustras suma de 70 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns