Şase percheziţii în Băileşti după un scandal într-un local în urma căruia un bărbat a fost agresat

Şase percheziţii au fost făcute de poliţiştii doljeni în municipiul Băileşti după un scandal într-un local, în urma căruia un bărbat a fost agresat. Două persoane au fost arestate preventiv în acest caz, iar un tânăr, prins în urma percheziţiilor, a fost reţinut.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Poliţiei municipiului Băileşti au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, într-un dosar penal de lovire sau alte violenţe, dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti.

“În fapt, în noaptea de 10/11 decembrie, ora 02.44, poliţiştii Secţiei nr.8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că, la un local din comuna Afumaţi, are loc un scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat un bărbat de 43 de ani, din municipiul Craiova, care le-a declarat că a fost agresat fizic de o persoană necunoscută, acesta necesitând îngrijiri medicale fiind transportat la Spitalul Municipal Băileşti.

Din cercetările efectuate de poliţişti, în cursul zilei de 11 decembrie, au fost identificaţi doi bărbaţi, de 24 şi 34 de ani, ambii din municipiul Băileşti, bănuiţi de comiterea faptei. Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cel de 24 de ani sustrăgându-se cercetărilor”,

a transmis IPJ Dolj.

În urma investigaţiilor poliţiştii au reuşit să-l identifice pe tânărul de 24 de ani, în Băileşti. El a fost dus la audieri, fiind reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, cei doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

“În dimineaţa zilei de 14 decembrie, având în vedere noile date şi informaţii rezultate din cercetări, au fost puse în executare 6 mandate de percheziţie domicilară, toate în municipiul Băileşti, 9 persoane fiind conduse la audieri în baza mandatelor de aducere emise pe numele acestora.

În urma audierilor, un tânăr de 26 de ani, din municipiul Băileşti, a fost reţinut, pentru 24 de ore, acesta fiind bănuit că ar fi participat la agresiunea din noaptea de 10/11 decembrie, alături de cei doi bărbaţi de 24 şi 34 de ani”,

a precizat sursa citată.

El va fi prezentat instanţei, joi, cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns