Se oprește apa potabilă în Băilești

Compania de Apă Oltenia anunță utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din municipiul Băilești sistarea furnizarii apei potabile în municipiul Băilești, pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a noilor conducte de distribuție a apei potabile.

apa-opritaAstfel, astăzi, între orele 09:00 – 15:00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe str. Locotenent Becherescu, strada Mihai Viteazul și strada Mărășești pentru cuplarea școlii nr. 5 și blocurilor 23/24, 25, 26 si 27. De asemena, vineri, între orele 09:00 – 15:00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe strada Locotenent Becherescu pentru cuplarea blocului G 18.
CAO anunță utilizatorii de apă potabilă că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Lasă un răspuns