Secţia de Pompieri Băileşti pe locul 3 la ştafeta 4×100 de metri

Timp de două zile, joi şi vineri, s-a desfăşurat etapa a doua a „Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă”. Pompierii s-au întrecut în cadrul probelor deja consacrate – pista cu obstacole pe 100 de metri, scara de fereastră, ştafeta 4×100 de metri şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă –, probele desfăşurându-se pe echipe.

pompieri

La finalul celor două zile de întreceri, la pista cu obstacole locul I a fost ocupat de Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – de Secţia de Pompieri Craiova, iar locul al III-lea – de Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova. La proba scara la fereastră locul I l-a ocupat Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – Detaşamentul 1 de Pompieri Craiova, iar locul al III-lea – Secţia de Pompieri Craiova. La ştafeta 4×100 de metri, locul I l-a ocupat Detaşamentul 2 de Pompieri Craiova, locul al II-lea – Secţia de Pompieri Segarcea, iar pe locul al III-lea s-a clasat Secţia de Pompieri Băileşti. La realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, pe locul I s-a clasat Secţia de Pompieri Segarcea, pe locul al II-lea – Detaşamentul 2 Pompieri Craiova, iar pe locul al III-lea – Secţia de Pompieri Craiova.

pompieri-1

Din toţi concurenţii se constituie Lotul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, care va participa la faza a III-a a concursurilor profesionale ale pompierilor care se va desfăşura la ISU Mehedinţi.

Lasă un răspuns