Ședință convocată de primarul Costel Pistrițu în luna iulie 2013

Ședința convocată de primarul Băileștiului, Costel Pistrițu a avut la ordinea de zi dezbaterea a 16 proiecte de hotărâre la care s-a adăugat un alt proiect propus de edilul-șef.

Vă aducem la cunoștință câteva relatări din această ședință:

– S-a discutat o cerere a d-lui Cornel Gaciu, nemulțumit de rezilierea unui contract de concesiune, pe care n-o relatăm deoarece nu este de interes general.
– Acordarea titlului de Cetățean de Onoare al orașului Băilesti, eminentului prof. dr. Irinel Popescu.
– Primarul Băileștiului a insistat pe faptul că au fost unele fluctuații în ceea ce privește dosarele de ajutor social, dar oricum s-a redus numărul acestora. S-au înregistrat 42 de dosare cu anchete sociale pentru ajutoare de urgență, s-au plătit 129 milioane lei vechi, aproximativ 25% față de alte localități. D-l primar a afirmat: “aștept raportul fiecărui consilier, dovadă de respectare a legii și de transparență.” Ținând seama de cele menționate, executivul a propus CL adoptarea unei hotărâri prin care să se ia act de Raportul primarului privind starea economică, socială și de mediu a Unității Administrativ-Teritoriale pe perioada iunie 2012 – iunie 2013.

– Începând cu data de 01.07.2013, prețului apei potabile se schimbă:
Apa potabilă va costa 3,60 lei/mc pentru populație și 2,90 lei/mc, pentru restul de utilizatori;

Canalizare, 2,05 lei/mc, pentru populație și 1,65 lei/mc pentru restul de utilizatori, cu mențiunea că în tariful pentru populație este inclusă și TVA (24%), în timp ce pentru restul utilizatorilor nu este inclusă taxa TVA.

Lasă un răspuns