Şişu Alexandru Florin este poliţistul din Băileşti care a salvat o viaţă

În dimineaţa zilei de 22 februarie, în jurul orei 06:44, Poliţia Municipiului Băileşti a fost sesizată de agentul şef adjunct Şişu Alexandru Florin, poliţist în cadrul unității, aflat în timpul liber, cu privire la faptul că, dintr-un apartament situat pe aleea “General I Ghenescu”, din municipiul Băileşti, iese fum. Acesta a intervenit prompt, salvând un bărbat de la moarte.

Prezent în zonă, polițistul a încercat să spargă uşa metalică de acces, pentru a intra în interiorul locuinţei, iar, la sosirea echipajului de pompieri, după ce s-a procedat la pătrunderea în locuinţă, poliţistul a ajutat la găsirea persoanelor aflate în interior, ocazie cu care a fost găsit un bărbat de 35 de ani, din municipiul Băileşti, proprietarul imobilului.

Acesta se refugiase într-una dintre camere, pentru a fi slavat, fiind scos în siguranță din incintă. “Astfel, datorită intervenţiei prompte a agentului de poliţie, s-a realizat limitarea şi stingerea incendiului, precum şi salvarea de vieţi omeneşti.

Nu putem să spunem decât “Felicitări, Şişu Alexandru Florin pentru tactul de care ai dat dovadă! Cu toţii, ca o echipă, aţi împiedicat producerea unei tragedii”, a precizat Andreea Mateescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj .

Lasă un răspuns